YÖRESEL LEZZETLERİN DİYARBAKIR BULUŞMASI GURME 2019 DİYARBAKIR GIDA VE YÖRESEL LEZZETLER FUARI 13-17 KASIM 2019 TARİHLERİ ARASINDA 2. KEZ TÜYAP DİYARBAKIR’DA..

Zengin lezzet çeşitliliği sunan yöresel ürünlerimizin markalaşma ve coğrafi işaret tescil belgeli ürünlerin bilinirliklerini artırarak yeni pazarlara açılma hamlelerinde önemli bir buluşma noktası olan Fuarımız, aynı zamanda sektördeki gelişme ve yeniliklerin topluca sergilendiği, yeni bayilik girişimleri ve ihracat imkanlarının yaratıldığı bir ihtisas ortamında katılımcı firmalar ile sektör profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecektir.
Üretime sağlanacak katkı beraberinde bölgenin gurme turizmine de önemli yararı olacağına inandığımız Fuar, 2018 yılında 28 ilden 112 firma ile 131,402 kişi ziyaretçiyi Tüyap Diyarbakır çatısı altında topladı.
Zengin içeriği ile ilgili sektörlere olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirlikleri geliştirilmesine olanak yaratacak ve Anadolu mutfağının lezzetlerinin bir araya geleceği Fuarda 5 gün boyunca yöresel lezzet resitali yaşanacak.
KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuar 13-14-15-16 Kasım  tarihleri arasında 10:00-19:30, 17 Kasım tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.
Gözde Ocak BAŞTIMAR
Proje Pazarlama Yöneticisi